Το 20% των μετοχών της Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε ο Γουάνγκ Γιανλίν, με την αρχική επένδυση του εκατομμυριούχου να φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Άνχελ Χιλ Μαρίν θα συνεχίζει να είναι ο μεγαλομέτοχος και θα έχει το 52%, ο Ενρίκε Θερέθο το άλλο 20% και τα υπόλοιπο κομμάτι των μετοχών θα είναι μοιρασμένο στην οικογένεια Χιλ Μαρίν και σε άλλους μικρομετόχους.
Βάσει αυτής της συμφωνίας θα δημιουργηθούν πέντε ακαδημίες της ομάδας στην Κίνα, θα γίνει ένα τουρ της Ατλέτικο στην ασιατική χώρα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.