Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο δράστης της ομηρείας σε ταχυδρομείο στα προάστια του Παρισιού

Συνελήφθη ο δράστης της ομηρείας σε ταχυδρομείο στα προάστια του Παρισιού

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε δύο ομήρους σε ταχυδρομείο της περιοχής Κολόμπ στα προάστια του Παρισιού. Οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι· δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Αστυνομικές και εισαγγελικές πηγές απέκλεισαν άμεσα ενδεχόμενη διασύνδεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών την περασμένη εβδομάδα.

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε δύο ομήρους σε ταχυδρομείο της περιοχής Κολόμπ στα προάστια του Παρισιού. Οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι· δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική του πύλη ο Monde. Αστυνομικές και εισαγγελικές πηγές απέκλεισαν άμεσα ενδεχόμενη διασύνδεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών την περασμένη εβδομάδα.

Ο άνδρας παραδόθηκε και οι όμηροι βγήκαν από το ταχυδρομείο «σε κατάσταση σοκ, αλλά χωρίς να έχουν υποστεί κανέναν τραυματισμό», δήλωσε πηγή της γαλλικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Ελικόπτερο της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων πετούσε στην συνοικία, ενώ η αστυνομία απέκλεισε μεγάλη περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, περιλαμβανομένων και ανδρών της ειδικής δύναμης Raid, περικύκλωσαν άμεσα το σημείο μετά την εκδήλωση της ομηρείας λίγο πριν τις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία μιλώντας «ασυνάρτητα» και υποστήριξε πως ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και χεροβομβίδες, ανέφεραν αξιωματικοί της αστυνομίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024