Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαββίδης: «Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση με όποιο κόστος»

Σαββίδης: «Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση με όποιο κόστος»

Φαίνεται πως η αρχική σκέψη του Άγγελου Αναστασιάδη να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το γήπεδο την ώρα της αποβολής του Κάτσε στον αγώνα με την Καλλονή δεν οφειλόταν μόνο σε ένα ξέσπασμα της στιγμής. Και αυτό γιατί με κάθε επισημότητα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε πως ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ότι η αποχώρηση του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα μπορεί να αποδειχτεί και ρεαλιστική σκέψη.

Φαίνεται πως η αρχική σκέψη του Άγγελου Αναστασιάδη να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει από το γήπεδο την ώρα της αποβολής του Κάτσε στον αγώνα με την Καλλονή δεν οφειλόταν μόνο σε ένα ξέσπασμα της στιγμής.

Και αυτό γιατί με κάθε επισημότητα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποίησε πως ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ότι η αποχώρηση του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα μπορεί να αποδειχτεί και ρεαλιστική σκέψη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά:

«Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του.

Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024