Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Draeger Hellas: Επίσημος Αντιπρόσωπος των Διασωστικών Προϊόντων Weber Rescue

Draeger Hellas: Επίσημος Αντιπρόσωπος των Διασωστικών Προϊόντων Weber Rescue

H Draeger Hellas A.E., θυγατρική 100% του οίκου Dräger Γερμανίας, κατασκευάστρια Ιατρικών Μηχανημάτων αλλά και με έντονη παρουσία στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας από το 1889 ανακοίνωνει μια νέα συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

H Draeger Hellas A.E., θυγατρική 100% του οίκου Dräger Γερμανίας, κατασκευάστρια Ιατρικών Μηχανημάτων αλλά και με έντονη παρουσία στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας από το 1889 ανακοίνωνει μια νέα συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

H Draeger Hellas ιδρύθηκε το 2010, μετά από απόφαση του ομίλου Dräger να επενδύσει στη χώρα μας, ιδρύοντας τη θυγατρική εταιρεία, με στόχο την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της Dräger και στην Ελλάδα, στο χώρο της Υγείας και της Τεχνικής ασφάλειας των Ελληνικών επιχειρήσεων, βιομηχανικών, ναυτιλιακών κ.λπ.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα, προχώρησε σε επέκταση της δραστηριότητά της και από την 1η Νοεμβρίου 2014 αντιπροσωπεύει επίσημα τα διασωστικά προϊόντα του Γερμανικού οίκου Weber Rescue, της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο των διασωστικών εργαλείων επί 40 χρόνια.

Μερικά σημαντικά διασωστικά προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία Weber Rescue είναι για:
• Εργοστάσια Ανακύκλωσης
• Απεγκλωβισμούς από τροχαία ατυχήματα
• Αντιστήριξη τοιχωμάτων
• Διάσωση από σεισμούς & φυσικές καταστροφές
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμπεριλαμβάνουμε κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας μας τα προϊόντα της Weber Rescue, καθώς διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μανώλης Σιδηρουργός. Ενώ πρόσθεσε ότι : «Με τη νέα μας αυτή συνεργασία, προσδοκούμε στην καλύτερη ανταπόκριση των ιδιαίτερων αναγκών που δημιουργούνται στις δύσκολες συνθήκες π.χ. διάσωσης, απεγκλωβισμού κ.λπ.»
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα : http://www.weber-rescue.com/en/
Για αγορά νέων προϊόντων, ανάγκες service και προμηθεία ανταλλακτικών, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τα τηλέφωνα της Draeger Hellas 210 2821809.
Λίγα λόγια για την Dräger
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε μέχρι τώρα ανήκει στην οικογένεια Dräger.
Σήμερα διοικείται από την πέμπτη γενιά Dräger, από τον κ. Stefan Dräger.

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στο Luebeck, Γερμανίας. Ο όμιλος απασχολεί περίπου 12.500 εργαζόμενους σε πάνω από 190 χώρες.

Η Dräger δραστηριοποιείται στον τομέα των Ιατρικών Μηχανημάτων και στον τομέα της Τεχνικής Ασφάλειας. Aναπτύσσει πρωτοποριακές συσκευές και λύσεις, τις οποίες εμπιστεύονται άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Όπου και αν χρησιμοποιούνται τα προϊόντα της Dräger, είναι για σημαντικό λόγο: Είναι ζήτημα ζωής. Είτε χρησιμοποιούνται για ιατρικές κλινικές εφαρμογές είτε στην πυροσβεστική, τη βιομηχανία, τα μεταλλεία ή σε υπηρεσίες διάσωσης, τα προϊόντα της Dräger προστατεύουν, υποστηρίζουν και σώζουν ζωές.
Η βάση της μακροχρόνιας επιτυχίας: έντονη παρουσία κοντά στον πελάτη, ικανοί συνεργάτες, συνεχείς καινοτομίες και άριστη ποιότητα.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024