Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ολοκαίνουριος» κινητήρας για την κορυφαία Porsche 911 GT3 RS

«Ολοκαίνουριος» κινητήρας για την κορυφαία Porsche 911 GT3 RS

Η κορυφαία έκδοση της τρέχουσας γενιάς της 911 θα έχει την «τιμή» ενός νέου κινητήρα ο οποίος βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Ένα νέο κινητήρα εξελίσσει η γερμανική φίρμα για χάρη της κορυφαίας εκδοχής του εμβληματικού μοντέλου της και ο οποίος σταδιακά θα περάσει και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της Porsche.

Οι πληροφορίες για το νέο κινητήρα είναι περιορισμένες ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής εξέλιξης της Porsche, Wolfgang Hatz, θα πρόκειται έναν εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα καταρρίπτοντας τις φήμες που ήθελαν την Porsche να καταφεύγει σε μια turbo λύση.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε το στέλεχος της γερμανικής φίρμας οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες θα περιοριστούν σε χαμηλότερης ισχύος εκδόσεις της γκάμας της 911.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε, αρχικά, η Porsche 911 GT3 RS θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK χωρίς ωστόσο να αποκλείεται εντελώς η διάθεση της με μηχανικό κιβώτιο σε δεύτερο χρόνο.

Επιπλέον, η νέα 911 GT3 TS θα αποτελέσει ένα μεγαλύτερο βήμα σε σχέση με την απλή GT3 συγκριτικά με ό,τι συνέβαινε στις προηγούμενες γενιές της 911.

«Οι επιδόσεις θα είναι ο επίκεντρο. Οι πελάτες μας λατρεύουν τη GT3. H RS πρέπει να είναι το αποκορύφωμα. Η συγκεκριμένη γενιά της GT3 εξέπληξε τους πάντες καθώς αποτελεί ένα πολύ χρηστικό αυτοκίνητο για κάθε μέρα. Η GT3 RS θα είναι πολύ πιο extreme», κατέληξε το στέλεχος της γερμανικής φίρμας.

Auto Express

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024