Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό» είπε ο Σίλντενφελντ

«Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό» είπε ο Σίλντενφελντ

Αινιγματικός εμφανίστηκε γύρω από το μέλλον του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος παραδέχθηκε στην «πράσινη» ότι έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις, όμως θα ήθελα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και μετά από αυτό. Επίσης κατέστησε σαφές πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει κάτι, όμως κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του.

Αινιγματικός εμφανίστηκε γύρω από το μέλλον του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος παραδέχθηκε στην «πράσινη» ότι έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις, όμως θα ήθελα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και μετά από αυτό.

Επίσης κατέστησε σαφές πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει κάτι, όμως κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να το απαντήσω. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για να φύγω, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, κάποια στιγμή να σκεφθώ και το μέλλον μου γιατί σε πέντε μήνες μένω ελεύθερος και έχω να πάρω μια σημαντική απόφαση. Θα ήθελα να μείνω και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Εργοτέλη:
«Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που κάναμε… σκοράραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μέχρι τώρα κάναμε σε όλα τα παιχνίδια αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυσκολευόμασταν να τις κάνουμε γκολ. Χαίρομαι για την εμφάνιση που κάναμε, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε χαρούμενους και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει 5-0. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα».

Για τη Λεωφόρο και για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή:
«Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περνάνε δύσκολα όταν παίζουν στη Λεωφόρο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε την ποιότητα για να το καταφέρουμε και να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024