Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά: Προοδευτική αλλαγή με φερεγγυότητα
Την εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο συνεπικεφαλής των «Πράσινων - Αλληλεγγύη» και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών Νίκος Χρυσόγελος, ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και το μέλος του προεδρείου των «Πράσινων – Αλληλεγγύη» Όλγα Θεοδωρικάκου.
Την εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο συνεπικεφαλής των «Πράσινων – Αλληλεγγύη» και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών Νίκος Χρυσόγελος, ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και το μέλος του προεδρείου των «Πράσινων – Αλληλεγγύη» Όλγα Θεοδωρικάκου.
«Ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, ζητάμε την εμπιστοσύνη του, διότι είμαστε η δύναμη που θέλει την αλλαγή, με σταθερότητα, με φερεγγυότητα, με ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας» δήλωσε μετά την παρουσίαση ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «με το πρόγραμμά μας διεκδικούμε την ανατροπή, διεκδικούμε την ισόρροπη ανάπτυξη, διεκδικούμε να αρθούν και να αντιμετωπιστούν, οι κοινωνικές ανισότητες και αδικίες. Η κοινωνία βρίσκεται πεσμένη και πρέπει να σηκωθεί όρθια».
«Το ψηφοδέλτιο μας είναι μια δημιουργική συνάντηση των χώρων της πολιτικής οικολογίας και της δημοκρατικής, ανανεωτικής αριστεράς, με σαφή προγραμματική συμφωνία. Δεν είναι άθροισμα αλλά υπέρβαση των δυο κομματικών σχηματισμών. Προσβλέπει προς το μέλλον, μαθαίνοντας όμως και από τα λάθη του παρελθόντος» είπε από την πλευρά του ο κ. Χρυσόγελος.
«Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η προώθηση μιας πολιτικής που προσφέρει οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά καινοτόμες λύσεις. Πολιτική που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανεργίας, της φτώχειας, των ανισοτήτων, στην διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για όλους τους πολίτες, στην μείωση των κοινωνικών διακρίσεων, στην πρόσβαση όλων στο σύστημα υγείας, στην αντιμετώπιση του οικολογικού χρέους» δήλωσε η Όλγα Θεοδωρικάκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Βιολάντα»
- Μεντιλίμπαρ για την τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι λυπηρό»
- Γάζα: Η Χαμάς επιδιώκει ρόλο στην αστυνομία του θύλακα, ενόψει των συνομιλιών για τον αφοπλισμό της
- Συμμορία έκλεβε αυτοκίνητα τα παραποιούσε και τα μεταπωλούσε – Συνελήφθησαν τρία άτομα
- «Κόκκινη κάρτα» του ΣτΕ για την επέκταση ξενοδοχείου στη Μήλο – Παγώνουν τα έργα
- Νέα Αριστερά: Το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι χωρίς ασφάλεια – Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη
