Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60 Cross Country: Το περιπετειώδες sedan

Volvo S60 Cross Country: Το περιπετειώδες sedan

Tα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού crossover υιοθετεί το μεσαίων διαστάσεων sedan της Volvo, αυξάνοντας παράλληλα και την απόσταση που το χωρίζει από το έδαφος.


Ένα ακόμα crossover πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Volvo μέσα στο 2015. Με αφετηρία την έκθεση αυτοκινήτου στο Detroit, το μέχρι σήμερα γνωστό Volvo S60 αποκτά όλες εκείνες τις σχεδιαστικές και μη προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν ένα αυθεντικό crossover.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για το πρώτο τετράθυρο μοντέλο της Volvo που περνά στην παραγωγή με αυξημένη, κατά 6,5 εκατοστά, απόσταση από το έδαφος, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του V60 Cross Country.

Πέρα από τις τροποποιήσεις που έχει δεχτεί η ανάρτηση αλλά και τις διακριτικές σχεδιαστικές παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις επιφάνειες του αμαξώματος, την περιπετειώδη φύση του V40 Cross Country υποστηρίζει η παρουσία του συστήματος μόνιμης τετρακίνησης.

Η εμπορική πορεία του αυτοκινήτου εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού, στην αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση βενζίνης T5 των 254 ίππων και στη δικίνητη έκδοση diesel D4 χωρητικότητας δύο λίτρων και απόδοσης 190 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024