Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζέραρντ

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζέραρντ

Παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα είναι και επίσημα από το τέλος της εφετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον αμερικανικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Λίβερπουλ επί 18 χρόνια. Αν και επισήμως δεν αναφέρθηκε η χρονική διάρκεια της συνεργασίας, ο τεχνικός των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, είχε δηλώσει πως ο παίκτης έχει υπογράψει για 18 μήνες.

Παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα είναι και επίσημα από το τέλος της εφετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον αμερικανικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή και αρχηγό της Λίβερπουλ επί 18 χρόνια.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου πηγαίνοντας στις ΗΠΑ και τους Γκάλαξι», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέραρντ για τη νέα ομάδα του.

«Οι Γκάλαξι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο MLS και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ με την φανέλα τους. Οι συζητήσεις μου με τον Μπρους Αρίνα και τον Κρις Κλείν ήταν πολύ θετικές και το μέλλος της ομάδα είναι λαμπρό. Θα συνεχίσω ωστόσο να δίνω τα πάντα για την Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Άγγλος άσος.

Νωρίτερα, την είδηση της μεταγραφής είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο προπονητής των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, μιλώντας στους «L.A. Times».

«Ο Στίβεν Τζέραρντ καταφθάνει τον Ιούλιο και μέχρι τότε θα έχουμε διαθέσιμο ένα πλάνο», είπε αρχικά ο Αρένα, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα του σε τρία πρωταθλήματα την τελευταία τετραετία και συνέχισε: «Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Δεν ανησυχώ για το πως θα ταιριάξει στην ομάδα μας. Έχουμε ένα κλαμπ με αποδεδειγμένη ιστορία επιτυχιών. Όλα αυτά μαζί, κάνουν τους Γκάλαξι έναν ελκυστικό προορισμό για παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Γκάλαξι, Κρις Κλάιν, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε έναν παίκτη στον πλανήτη που να χαρακτηρίζει και τους Γκάλαξι, όπως εμείς θέλουμε. Ο Στίβεν Τζέραρντ ταιριάζει απόλυτα με αυτό που φέρνει στην ομάδα μας και με τον χαρακτήρα του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024