Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει η Χαμάς αναφορές για απέλαση του Χαλέντ Μεσάαλ από τη Ντόχα

Διαψεύδει η Χαμάς αναφορές για απέλαση του Χαλέντ Μεσάαλ από τη Ντόχα

Διαψεύδει η Χαμάς αναφορές τόσο από πλευράς ισραηλινής κυβέρνησης, όσο και από ειδησεογραφικά δίκτυα, περί απέλασης του πολιτικού ηγέτη της Χαλέντ Μεσάαλ από το Κατάρ. «Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας. Βρισκόμαστε στη Ντόχα τώρα» δήλωσε ανώτατος συνεργάτης του Μεσάαλ. Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει νωρίτερα ανακοίνωση επικροτώντας το Κατάρ για την εκδίωξη του Χαλέντ Μεσάαλ από τη βάση του, ενώ σχετικές πληροφορίες μετέδωσε και το CNN.

Διαψεύδει η Χαμάς αναφορές τόσο από πλευράς ισραηλινής κυβέρνησης, όσο και από ειδησεογραφικά δίκτυα, περί απέλασης του πολιτικού ηγέτη της Χαλέντ Μεσάαλ από το Κατάρ. «Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας. Βρισκόμαστε στη Ντόχα τώρα» δήλωσε ανώτατος συνεργάτης του Μεσάαλ.

Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει νωρίτερα ανακοίνωση επικροτώντας το Κατάρ για την εκδίωξη του Χαλέντ Μεσάαλ, λέγοντας ότι η απόφαση ελήφθη κατόπιν έντονων παρασκηνιακών διεργασιών από το Ισραήλ.

Η πληροφορία περί απέλασης του Χαλέντ Μεσάαλ από τη βάση του είχε μεταδοθεί αρχικά από το δίκτυο CNN, το οποίο επικαλούνταν ειδησεογραφικό πρακτορείο της Χαμάς που δεν κατονομαζόταν.

«Δεν ευσταθούν όσα μετέδωσαν ορισμένα ειδησεογραφικά μέσα για αναχώρηση του αδελφού Χαλέντ Μεσάαλ από τη Ντόχα» δήλωσε τηλεφωνικά στο Reuters ο αξιωματούχος της Χαμάς Εζάτ αλ-Ρισκ.

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στο Κατάρ Χοσάμ Μπαντράν δήλωσε επίσης στο Associated Press ότι οι πληροφορίες είναι λανθασμένες.

Δεν υπήρξε κάποιο άμεσο σχόλιο εκ μέρους του Κατάρ, το οποίο έχει επιτρέψει στον Χαλέντ Μεσάαλ να εγκαθιδρύσει εκεί τη βάση του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024