Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Longaccess : Επένδυση 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund ΙΙ

Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Jeremie Openfund ΙΙ, εξασφάλισε η ελληνική Longaccess, η νεοφυής εταιρεία αρχειοθέτησης στο διαδικτυακό «νέφος» (cloud), ανεβάζοντας τη συνολική επένδυση στην εταιρεία στα 410.000 ευρώ και προσφέρει 5TB χώρο δωρεάν, για ένα χρόνο, σε όλους τους χρήστες που θα γραφούν στις προσεχείς μέρες. Η Longaccess ειδικεύεται στην […]

Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Jeremie Openfund ΙΙ, εξασφάλισε η ελληνική Longaccess, η νεοφυής εταιρεία αρχειοθέτησης στο διαδικτυακό «νέφος» (cloud), ανεβάζοντας τη συνολική επένδυση στην εταιρεία στα 410.000 ευρώ και προσφέρει 5TB χώρο δωρεάν, για ένα χρόνο, σε όλους τους χρήστες που θα γραφούν στις προσεχείς μέρες.

Η Longaccess ειδικεύεται στην αρχειοθέτηση στο cloud. Σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει την έναρξη της BigStash (www.bigstash.co), μιας υπηρεσίας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να διατηρούν αρχεία του υλικού τους online – είτε πρόκειται για λίγα gigabyte είτε για πολλαπλά terabytes.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Longaccess Παναγιώτης Βρυώνης αναφερόμενος στην εξέλιξη επεσήμανε ότι: «εκτιμούμε ότι η ζήτηση για αρχειοθέτηση στο cloud θα ξεπεράσει τελικά ακόμη και την ζήτηση για αποθήκευση δεδομένων στα οποία απαιτείται συχνή πρόσβαση. Στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα».

Σύμφωνα με την εταιρεία, στα άμεσα σχέδιά τους είναι μία σειρά από επιπλέον λειτουργίες, όπως η σύνδεση με άλλους παρόχους cloud αρχειοθέτησης που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από και προς το BigStash όπως επίσης και μία πρωτότυπη προσέγγιση στην ασφάλεια και την προστασία δεδομένων.

Ο εταίρος στο Jeremie Openfund ΙΙ Γεώργιος Τζιραλής δήλωσε: «Θεωρούμε την αρχειοθέτηση δεδομένων ένα ανοικτό πρόβλημα: Οι σημερινές λύσεις επικεντρώνονται κυρίως στον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών και υπολογιστών και την συνεργασία πάνω σε ψηφιακά αρχεία, αλλά όχι στην αρχειοθέτηση. Χαιρόμαστε που μπορούμε να στηρίξουμε το όραμα μίας πολύ δημιουργικής ομάδας που φιλοδοξεί να υλοποιήσει μία υπηρεσία που θα ανταποκρίνεται τις ανάγκες των χρηστών σε αυτόν τον τομέα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024