Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το κόμμα Παπανδρέου

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το κόμμα Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε το Σάββατο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών». Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε το Σάββατο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Μαριλένα Κοππά.

Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο κόμμα θα γίνει από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου το απόγευμα του Σαββάτου (17:30) σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη (στην Πειραιώς).

Εκπρόσωποι του νέου κόμματος θα είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος, ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Γιώργος Ελενόπουλος.

Εν τω μεταξύ, τις παραιτήσεις τους από το ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν χτες, Παρασκευή, ο πρώην γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ο κ. Καρχιμάκης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Κατά πληροφορίες υποψήφιοι θα είναι επίσης ο Θάνος Μωραΐτης στην Β’ Αθηνών, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Χρήστος Αηδόνης και ο Βασίλης Οικονόμου.

Σχόλιο της Χ.Τρικούπη

Σχολιάζοντας τις παραιτήσεις στελεχών από το ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούν με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: «Σηκώθηκε το παραβάν. Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024