Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μοσκοβισί «εύχεται η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη»

Ο Μοσκοβισί «εύχεται η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη»

Ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε πως «εύχεται η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη», εν όψει της πρόωρης κάλπης που ακολουθεί την αποτυχία εκλογής Προέδρου από την ελληνική Βουλή. «Οι Έλληνες θα επιλέξουν ελεύθερα την επόμενη κυβέρνησή τους και εύχομαι η εκλογική διαδικασία να καταλήξει σε μία φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική» ανέφερε ο γάλλος επίτροπος.

Ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε πως «εύχεται η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη», εν όψει της πρόωρης κάλπης που ακολουθεί την αποτυχία εκλογής Προέδρου από την ελληνική Βουλή.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Μοσκοβισί ανέφερε πως «οι Έλληνες θα επιλέξουν ελεύθερα την επόμενη κυβέρνησή τους», προσθέτοντας πως «σέβεται πλήρως τις δημοκρατικές επιλογές που κάνουν ελεύθερα οι λαοί στην Ευρώπη».

«Η Κομισιόν εύχεται η εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα να καταλήξει σε μία φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική» ανέφερε ο γάλλος επίτροπος. Το ευρώ, είπε, είναι «κοινό αγαθό, το ενιαίο μας νόμισμα και πρέπει να το διατηρήσουμε»,

«Εύχομαι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», είπε χαρακτηριστικά ο γάλλος επίτροπος.

Η Κομισιόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο επικρίσεων εξαιτίας της παρέμβασης του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στη μέση της διαδικασίας της ελληνικής προεδρικής εκλογής, ο οποίος είχε πει πως θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024