Καμμένος: Η ελπίδα έρχεται, οι ΑΝΕΛ παραμένουμε όρθιοι
«Η ελπίδα έρχεται» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αποχωρώντας από τη Βουλή μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου. «Τα μαξιλάρια θα έχουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν την λαϊκή εντολή» συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Χαϊκάλη, είπε: «Την έκρινε ο λαός».
«Ο ελληνικός λαός να είναι σίγουρος ότι η ελπίδα έρχεται. Με τη γέννηση του Χριστού και την απελευθέρωση της χώρας από τις πολιτικές που επιβάλλουν αυτήν τη στιγμή οι ξένοι κατακτητές. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Θα ξανάρθει το χαμόγελο. Οι ΑΝΕΛ είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου.
«Τα μαξιλάρια θα έχουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν την λαϊκή εντολή» συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Χαϊκάλη, είπε: «Την έκρινε ο λαός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων
- Μεγάλη Βρετανία: Πρόστιμο 16 εκατ. λιρών στο Reddit για την συλλογή και χρήση δεδομένων ανηλίκων κάτω των 13
- Το «πριν το καλοκαίρι» της Μαρίας Καρυστιανού, το υπουργείο που της «έταξαν» και το ντιμπέιτ με τον Άδωνι
- Τα πλοκάμια του μεξικανικού καρτέλ στην Ελλάδα – Οι δολοφονίες και οι συλλήψεις ανθρώπων του «Ελ Μέντσο»