Τρεις τραυματίες από φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας
Τρία άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Περιγιάλι Κορινθίας το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας σε σπίτι όπου βρισκόταν ένας 65χρονος, μαζί με την 34χρονη κόρη του και τον 20χρονο γιο του. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει την πυρκαγιά.
Τρία άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Περιγιάλι Κορινθίας το βράδυ της Κυριακής.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, εκδηλώθηκε φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας, όπου βρισκόταν ένας 65χρονος, μαζί με την 34χρονη κόρη του και τον 20χρονο γιο του.
Η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά περίπου μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα.
Από την φωτιά υπέστη εγκαύματα η 34χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και αργότερα σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 65χρονος και ο 20χρονος.
Η φωτιά έχει προκαλέσει υλικές ζημιές στο σπίτι και τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων