Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Λιβαδειά και επέστεψε στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Λιβαδειά και επέστεψε στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρισκόταν από το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Τα τέρματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» πέτυχαν οι Τζαβέλλας (12΄) και Περέιρα (51΄), ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν στο 80΄ με τον Κονέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονταν από το 23΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Μάντζιου και Τζαβέλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρισκόταν από το Σάββατο ο Ολυμπιακός.

Τα τέρματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» πέτυχαν οι Τζαβέλλας (12΄) και Περέιρα (51΄), ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν στο 80΄ με τον Κονέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονταν από το 23΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Μάντζιου και Τζαβέλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ύστερα από ένα πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι αξιόλογο, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να «ανοίξει το σκορ». Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Αθανασιάδης «βρήκε» με κεφαλιά τον Τζαβέλλα, ο οποίος με σουτ «έγραψε» το 0-1 στο 12΄. Στο 22΄ Μάντζιος και Τζαβέλλας ήρθαν στα χέρια, μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχαν από προηγούμενη φάση, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 27΄ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Περέιρα «σημάδεψε» το δοκάρι της εστίας του Σηφάκη. Οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 51΄ με το σουτ του Περέιρα, ενώ ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει με την κεφαλιά του Κονέ στο 69΄, η οποία ωστόσο δεν βρήκε στόχο.

Τελικά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80΄ με την κεφαλιά του άσου από την Ακτή Ελεφαντοστού και πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Οι Σοτέλο και Μιλοσάβλιεβ δεν βρήκαν στόχο στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν για τον Λεβαδειακό στον χρόνο που απέμεινε έως τη λήξη του αγώνα, με τον Σέρβο να κάνει ένα «χλιαρό» σουτ στο 88΄, το οποίο απέκρουσε ο Ιτάνζ και ένα δυνατό σουτ στις καθυστερήσεις, το οποίο έφυγε ψηλά άουτ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το 1-2 και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Παππάς (Αθηνών)

Κόκκινες κάρτες: Μάντζιος (23΄) – Τζαβέλλας (23΄)

Κίτρινες: Γκόμες – Ρατς, Παπαδόπουλος, Ιτάνζ, Μαντούρο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Σκέμπης (58΄ Γιακουμάκης), Μάντζιος, Μάγκας, Γεωργιάδης (86΄ Μανωλακάκης), Βούκσεβιτς, Τομάς, Σάντσες (31΄ Σοτέλο), Μιλοσάβλιεβ, Κονέ, Γκόμες.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Βίτορ (62΄ Ποζατζίδης), Μαντούρο, Κάτσε, Περέιρα (89΄ Σαββίδης), Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος (54΄ Γκολάσα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024