Μήτσιος στη Μυτιλήνη, Παππάς στη Λιβαδειά, Λαμπρόπουλος στη Λεωφόρο
Επιστρέφει σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα του Πλατανιά με τον ΟΦΗ το Σάββατο. Από κει και πέρα, ο Μήτσιος θα «σφυρίξει» τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, ο Παππάς τον αγώνα της του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ και ο Λαμπρόπουλος το Παναθηναϊκός - Κέρκυρα.
Επιστρέφει σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα του Πλατανιά με τον ΟΦΗ το Σάββατο.
Από κει και πέρα, ο Μήτσιος θα «σφυρίξει» τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, ο Παππάς τον αγώνα της του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ και ο Λαμπρόπουλος το Παναθηναϊκός – Κέρκυρα.
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι οι εξής:
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.