
Παράταση έως τις 30 Δεκεμβρίου για τις δηλώσεις Ε9
Έως τις 31 Δεκεμβρίου παρατείνεται τελικά η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9). Η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών η παράταση δίνεται ώστε να προλάβουν οι πολίτες να συμπληρώσουν σωστά το έντυπο για να αποφευχθούν ξανά «παρατράγουδα» με την βεβαίωση φόρων στην ακίνητη περιουσία. Οι μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης που έγιναν εντός του 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015.
Έως τις31 Δεκεμβρίου παρατείνεται τελικά η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που κανονικά εξέπνεε, σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου. Η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών η παράταση δίνεται ώστε να προλάβουν οι πολίτες να συμπληρώσουν σωστά το έντυπο για να αποφευχθούν ξανά «παρατράγουδα» με την βεβαίωση φόρων στην ακίνητη περιουσία.
Οι μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης που έγιναν εντός του 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015.
Ειδικότερα, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως με τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί από το υπουργείο Οικονομικών, εντός των επομένων ημερών, για λόγους διευκόλυνσης των φορολογουμένων, προβλέπεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που λήγει στις 19-12-2014, μέχρι και τις 30-12-2014.
Οι μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015.
Επίσης με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η διαρκής ενημέρωση του Περιουσιολογίου ακινήτων με τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης θα ισχύσει από 01-01-2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442