Πανηγυρική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup Ανδρών σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. H ακριτική ομάδα νίκησε απόψε στην έδρα της, για δεύτερη φορά με 3-0, την εσθονική Σέλβερ Ταλίν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζεύγους Αμπιάν Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία)-Φάτρα Ζλιν (Τσεχία).
Πανηγυρική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup Ανδρών σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. H ακριτική ομάδα νίκησε απόψε στην έδρα της, για δεύτερη φορά με 3-0, την εσθονική Σέλβερ Ταλίν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζεύγους Αμπιάν Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) – Φάτρα Ζλιν (Τσεχία).
«Μετά τη νίκη στο Ταλίν κάναμε την πρόκριση να φαίνεται πιο εύκολη, αλλά δεν ήταν. Παίξαμε προσεκτικά και σοβαρά και με ικανοποιεί η νοοτροπία μας και η σοβαρή αντιμετώπιση της ρεβάνς» σχολίασε ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης.
«Το μυαλό μας από αύριο είναι στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά. Δεν έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Με την Ευρώπη θα ασχοληθούμε πάλι με το νέο έτος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει κουράγιο και δύναμη» πρόσθεσε. Τα σετ: 25-19, 25-23, 25-20
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.