Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το e-FOOD.gr ανανέωσε το site του για ευκολότερη online παραγγελία φαγητού

Το e-FOOD.gr ανανέωσε το site του για ευκολότερη online παραγγελία φαγητού

Αν το e-FOOD ήταν εστιατόριο, το site θα ήταν το menu. Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του e-FOOD.gr στην ελληνική αγορά και έχοντας ξεπεράσει πλέον τις 1.500.000 παραγγελίες, το γνωστό site για delivery στην Ελλάδα ανανεώθηκε.

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του e-FOOD.gr στην ελληνική αγορά και έχοντας ξεπεράσει πλέον τις 1.500.000 παραγγελίες, το γνωστό site για delivery στην Ελλάδα ανανεώθηκε.

Αφού κατέκτησε και φέτος το βραβείο του Νο1 marketplace για delivery φαγητού και καφέ στην Ελλάδα στα e-volution awards 2015, το e-FOOD.gr προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις στο site του.

Αν το e-FOOD ήταν εστιατόριο, το site θα ήταν το menu. Ο επανασχεδιασμός του site βασίστηκε κυρίως στη μεγαλύτερη διευκόλυνση των χρηστών κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό και την εμφάνισή του: χώροι όμορφα σχεδιασμένοι, «νόστιμες» φωτογραφίες και πιο κατανοητές εντολές αποτελούν μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου e-FOOD.gr.

Σαφώς αναβαθμισμένη είναι και η εικόνα του site από browser κινητού (responsive design) κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη παραγγελία και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, μέσω της εύχρηστης εφαρμογής του e-FOOD.gr για iOS και Android, ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει φαγητό μέσω κινητού τηλεφώνου.

Όπως δήλωσε και ο Παμίνος Κυρκίνης, CEO του e-FOOD.gr: «Αυτό που επιδιώκουμε είναι η μετάβαση από το παραδοσιακό τηλεφωνικό delivery στο online με απώτερο στόχο το e-FOOD.gr να εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για παραγγελίες φαγητού καφέ ή γλυκού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024