Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Οι Έλληνες μπορούν από τώρα να εύχονται καλή χρονιά

Τσίπρας: Οι Έλληνες μπορούν από τώρα να εύχονται καλή χρονιά

Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό,  με αφορμή άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του;» αναρωτήθηκε. Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε. «Οι Έλληνες μπορούν από τώρα να εύχονται καλή χρονιά. Με κυβέρνηση του λαού, πολιτική για το λαό, εξουσία με το λαό.»

Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

»»Σαμαράς: Εθνικό χρέος και λύτρωση η εκλογή Προέδρου
»»Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

«Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του;» αναρωτήθηκε.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε. «Οι Έλληνες μπορούν από τώρα να εύχονται καλή χρονιά. Με κυβέρνηση του λαού, πολιτική για το λαό, εξουσία με το λαό.»

Για την προεδρική εκλογή και το δίλημμα της κάλπης, τόνισε: «Οι βουλευτές δεν πρόκειται όμως να κληθούν να εγκρίνουν το πρόσωπο του νέου προέδρου. Αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά δεν το ομολογούν οι αυτουργοί του χάους. Θα ψηφίσουν για το εάν τα email προς την τρόικα θα γίνουν νόμος. Αν δέχονται το νέο εργασιακό καθεστώς της ολοκληρωτικής βαρβαρότητας, την απελευθέρωση των απολύσεων, την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, αλλά και στα φάρμακα, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, με το εφεύρημα του μηδενικού ελλείμματος. Ή θα πάει η χώρα σε εκλογές απελευθέρωσης και λύτρωσης. Αυτή είναι η ουσία.»

Για τις κοινωνικές, πολιτικές και εκλογικές συμμαχίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε προσκλητήριο συμπαράταξης σε όσες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα θέλουν να βάλουν φραγμό στο γκρέμισμα.

«Απλώνουμε το χέρι σε κάθε Έλληνα, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε μέχρι χτες» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει από το βήμα της ΔΕΘ, επανέλαβε ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση και δεν εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση. «Μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα των εκλογών» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε τους τρεις πυλώνες του προγράμματος: η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τα μέτρα που θα ανακόψουν την καθίζηση της πραγματικής οικονομίας και τη στήριξη της εργασίας.

«Το πρόγραμμα αυτό είναι ανεξάρτητο από την βασική πολιτική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η κατάργηση των νόμων του Μνημονίου, η αλλαγή πολιτικής και η επαναδιαπραγμάτευση για το χρέος» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024