Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικητής στο 91' ο Ολυμπιακός με ανατροπή στη Λιβαδειά

Νικητής στο 91′ ο Ολυμπιακός με ανατροπή στη Λιβαδειά

Με γκολ του Μήτρογλου στο 90+1' ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Τομάς, οι Πειραιώτες ισοοφάρισαν με τον Αφελάι στο 73' και τελικά «απέδρασαν» στις καθυστερήσεις, αποφεύγοντας μια νέα οδυνηρή απώλεια.

Με γκολ του Μήτρογλου στο 90+1′ ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Τομάς, οι Πειραιώτες ισοοφάρισαν με τον Αφελάι στο 73′ και τελικά «απέδρασαν» στις καθυστερήσεις, αποφεύγοντας μια νέα οδυνηρή απώλεια.

Πριν καν συμπληρωθούν 100 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Βούκσεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τομάς σηκώθηκε πιο ψηλά από τους αμυντικούς και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Βοιωτούς. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους πρωταθλητές, που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να κυριαρχήσουν στο γήπεδο.

Εχασαν μόνο μία μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 23′ ο Κασάμι από τα 6 μέτρα σημάδεψε τον… Μήτρογλου ο οποίος ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, ενώ ήταν και σε θέση οφσάιντ.

Στο 27′, μάλιστα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί πολύ δύσκολη επέμβαση στο διαγώνιο σουτ του Ορτέγκα.

Η πρώτη διορθωτική κίνηση του Μίτσελ (Ντοσεβί) δεν έδωσε το παραμικρό στον Ολυμπιακό κι έτσι κλήθηκε εσπευσμένα από τον πάγκο ο Ιμπραίμ Αφελάι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Πράγματι ο Ολλανδός ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 73′, όταν με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε για τους πρωταθλητές.

Η πίεση στην περιοχή του Σηφάκη έγινε πιο έντονη, χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» που έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντοσεβί να σουτάρει άουτ στο 88′.

Στο πρώτο λεπτό λεπτό των καθυστερήσεων από γύρισμα του Αφελάι, ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα και «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό που πλέον μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Κίτρινες: Ρομπέρτο – Γκόμες, Σηφάκης, Μιλοσάβλιεφ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18΄ λ.τρ. Σκέμπης), Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Πρόγιτς (8΄ λ.τρ. Νικολακάκης), Ορτέγα, Μιλοσάβλιεβ, Γκόμες (72΄ λ.τρ. Μάγκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46΄ Ντοσεβί), Εντινγκά (69΄ Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63΄ Αφελάι), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024