Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Γιάννης σύστησε τους μικρούς... Αντετοκούνμπο

Όταν ο Γιάννης σύστησε τους μικρούς… Αντετοκούνμπο

Τελικά… πόσοι Αντετοκούνμπο υπάρχουν; Μπορεί το ευρύ κοινό μέχρι χθες να γνώριζε τον Γιάννη, άντε και τον Θανάση, οι οποίοι έχουν κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και μάλιστα ο πρώτος ήδη διαπρέπει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως, πλέον μάθαμε πως υπάρχουν και δύο «πιτσιρίκια» ο Κώστας και ο Άλεξ. Ο «μικρός αδερφός» και το «μωρό», όπως τους σύστησε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς μέσω ενός βίντεο στο youtube συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι… γνώσεων.

Τελικά… πόσοι Αντετοκούνμπο υπάρχουν; Μπορεί το ευρύ κοινό μέχρι χθες να γνώριζε τον Γιάννη, άντε και τον Θανάση, οι οποίοι έχουν κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και μάλιστα ο πρώτος ήδη διαπρέπει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως, πλέον μάθαμε πως υπάρχουν και δύο «πιτσιρίκια» ο Κώστας και ο Άλεξ.

Ο «μικρός αδερφός» και το «μωρό», όπως τους σύστησε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς μέσω ενός βίντεο στο youtube συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι… γνώσεων σχετικά με το ποιος είναι ο «πιο αγαπητός», «πιο αστείος», «πιο φωνακλάς», «καλύτερος σουτέρ», «καλύτερος χορευτής», «πιο στυλάτος», «πιο γκρινιάρης», «πιο αθλητικός τύπος», «καλύτερος καρφωματάκιας».

Εμείς δεν θα σας πούμε τις απαντήσεις τους, ώστε να μπείτε στον πειρασμό να τις δείτε μόνοι σας, αλλά θα σας αποκαλύψουμε πως ο Γιάννης δεν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο αθλητή, ούτε καλύτερο στα καρφώματα, όμως, πιστεύει πως έχει καλύτερη… αίσθηση του αγώνα.

Απολαύστε την οικογένεια Αντετοκούνμπο με τη μαμά να βρίσκεται κάπου πίσω από τις κάμερες και να γελάει με τα καμώματα των τέκνων της…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024