Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «μάτι του Σάουρον» δεν θα ατενίζει τον ορίζοντα της ρωσικής πρωτεύουσας

To «μάτι του Σάουρον» δεν θα ατενίζει τον ορίζοντα της ρωσικής πρωτεύουσας

To «μάτι του Σάουρον» από την ταινία «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» μπορούσε να εντοπίσει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι που εξουσίαζε τα υπόλοιπα. Μια ομάδα καλλιτεχνών είχε σκοπό να φτιάξει ένα τέτοιο μάτι στην κορυφή ενός ουρανοξύστη της Μόσχας. Τελικά, το σχέδιο δεν προχώρησε. 

To «μάτι του Σάουρον» από την ταινία «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» μπορούσε να εντοπίσει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι που εξουσίαζε τα υπόλοιπα.

Μια ομάδα καλλιτεχνών είχε σκοπό να φτιάξει ένα τέτοιο μάτι στην κορυφή ενός ουρανοξύστη της Μόσχας ως φόρο τιμής στον συγγραφέα των έργων JRR Tolkien.

Τελικά, το σχέδιο δεν προχώρησε, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις. Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας, μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν και η ρωσική εκκλησία.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας, Βσέβολοντ Τσάπλιν, είπε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο «αντιπροσωπεύει ένα σατανικό σύμβολο, που θα φέρει κακοτυχία στην πόλη».

Αλλά και από το γραφείο του δημάρχου ξεκαθάρισαν ότι ακόμα και να προχωρούσε το σχέδιο, το «μάτι» θα κατέβαινε άμεσα, αφού δεν δόθηκε η σχετική άδεια.

Υπάρχουν βέβαια και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι σχολίασαν ότι με την όλη δημοσιότητα οι Αρχές θα πετύχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: «τώρα όλο και περισσότεροι θα ενδιαφερθούν για την μαύρη μαγεία» σχολίασε κάποιος στην Komsomolskaya Pravda, ενώ ένας άλλος πρότεινε μια καλύτερη τοποθεσία: την ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024