Στον ανακριτή 7 άτομα για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Οι επτά αντιμετωπίζουν κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες και για αυτό παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Οι υπόλοιποι, που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της ίδιας μέρας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα δικαστούν το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία.
Και οι 17 συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση.
Αλληλέγγυοι των συλληφθέντων έχουν προγραμματίσει για τις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Η ολοκλήρωση του έργου του Ιλισού αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
- Cornelius Horgan: Ο διεθνούς φήμης acting coach έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό workshop
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442