Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάτη το Girl Online, ένα από τα πιο ευπώλητα βιβλία στη Βρετανία

Απάτη το Girl Online, ένα από τα πιο ευπώλητα βιβλία στη Βρετανία

Η Ζοέλα, συγγραφέας του εκδοτικού φαινομένου Girl Online, παραδέχθηκε πως δεν το έγραψε η ίδια, αλλά μια άλλη γυναίκα.

Έγραψε το πιο ευπώλητο βιβλίο της χρονιάς στη Βρετανία, το Girl Online, κατόπιν φιλοξενήθηκε στις σελίδες της βρετανικής Vogue, ενώ δέχθηκε πρόσκληση από τον σερ Μπομπ Γκέλντοφ να τραγουδήσει στο πλευρό των One Direction και της Ρίτα Όρα στο φετινό Band Aid.

Κι όμως, «το αστέρι του βρετανικού YouTube», η 24χρονη Ζοέλα, παραδέχθηκε, μέσω του εκδοτικού της οίκου, ότι το Girl Online δεν το έγραψε η ίδια, αλλά μια άλλη συγγραφέας. Η ίδια η Ζοέλλα με ανακοίνωσή της την Κυριακή παραδέχθηκε ότι το μοναδικό στοιχείο του βιβλίου της που ανήκει στην ίδια είναι «μόνο οι χαρακτήρες και η ιστορία».

«Η Σαγκ δεν έγραψε το παρθενικό της βιβλίο από μόνη της, αλλά με τη βοήθεια μιας ομάδας συγγραφέων», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Penguin. Ωστόσο, όπως διέρρευσε στα βρετανικά ΜΜΕ, ο συγγραφέας που βρίσκεται πίσω από το Girl Online είναι η Σίομπχαν Κάραν.

Η Ζόι Σαγκ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται για λίγες ημέρες από το διαδίκτυο επειδή «το Internet θολώνει το μυαλό μου», προς μεγάλη λύπη των 2,6 εκατομμυρίων followers της στο Twitter και άλλων 6 εκατομμυρίων οπαδών της στο προσωπικό της κανάλι που διατηρεί στο YouTube.

Το Girl Online πούλησε πάνω από 78.000 αντίτυπα κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, στα τέλη του Νοεμβρίου, πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλα βιβλία-φαινόμενα όπως το Χάρι Πότερ ή οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Η βρετανή συγγραφέας Τζούντιθ Γουντς είχε χαρακτηρίσει προ ημερών την Σαγκ ως «το ιδανικό υπόδειγμα νέας γυναίκας». Μάλλον τώρα πρέπει να αναθεωρήσει…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024