Άλωσε το «Μεάτσα» η Ουντινέζε, έ«Χ»ασε έδαφος η Νάπολι, τρίτη η Τζένοα
Μόνη στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος έμεινε η Τζένοα, η οποία πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μίλαν στο «Λουίτζι Φεράρις» και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (2-2) που παραχώρησε νωρίτερα η Νάπολι στην Εμπολι. Παράλληλα, η Ουντινέζε επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτατσα και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.
Μόνη στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος έμεινε η Τζένοα, η οποία πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μίλαν στο «Λουίτζι Φεράρις» και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (2-2) που παραχώρησε νωρίτερα η Νάπολι στην Εμπολι.
Ο Αντονέλι σημείωσε στο 32ο λεπτό το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (ο Ελληνας μέσος έμεινε στον πάγκο), η οποία πλέον «βλέπει» Ευρώπη.
Στην πέμπτη θέση «αναρριχήθηκε» η Λάτσιο, η οποία επιβλήθηκε στο «Ενιο Ταρντίνι» της ουραγού Πάρμα με 2-1, ενώ στο Μπέργκαμο η Αταλάντα νίκησε 3-2 την Τσεζένα, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0.
Νέα απώλεια βαθμών λοιπόν για τη Νάπολι, η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της την Εμπολι, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Campionato.
Η Εμπολι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Βέρντι (19′) και Ρουγκάνι (53′).
Στη συνέχεια οι «παρτενοπέι» πέρασαν στην αντεπίθεση, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τα τέρματα των Ζαπάτα (67′) και Ντε Γκουζμάν (72′).
Τέλος, η Ουντινέζε επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτατσα και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.
Ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 44′ αλλά οι Φερνάντες στο 60′ και Θερό στο 71′ ανέτρεψαν το σκηνικό και έδωσαν τη νίκη στην Ουντινέζε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…