Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο σημείωσε η Κατίνκα Χόζου, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ. Η πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία πήρε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:59.23 στον τελικό του αγωνίσματος, καταρρίπτοντας το 2:00.03 που κατείχε η Αμερικανίδα Μίσι Φράνκλιν από τις 22 Οκτωβρίου 2011 στο Βερολίνο.
Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο σημείωσε η Κατίνκα Χόζου, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.
Η πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία πήρε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:59.23 στον τελικό του αγωνίσματος, καταρρίπτοντας το 2:00.03 που κατείχε η Αμερικανίδα Μίσι Φράνκλιν από τις 22 Οκτωβρίου 2011 στο Βερολίνο.
Επίσης, παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε η ομάδα της Δανίας στα 4Χ50μ. μικτή ομαδική γυναικών, με τις Μίε Νίλσεν, Ρίκε Μέλερ Πέντερσεν, Ζανέτ Οτεσεν και Περνίλε Μπλούμε να τερματίζουν σε 1:44.04 και να βελτιώνουν το 1:45.92 που είχαν οι ίδιες από το περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Χέρνινγκ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.