Καλογερόπουλος στην Ξάνθη, Μάνταλος στο «Καραϊσκάκη», Κομίνης στην Τρίπολη
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας θα «σφυρίξει» το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας θα «σφυρίξει» το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 13ης αγωνιστικής:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.