Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2016: Επί νέας -ανοιχτής- βάσης

Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2016: Επί νέας -ανοιχτής- βάσης

Ο φωτογραφικός φακός προσφέρει ένα ακόμα τεκμήριο ότι η C-Class ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην γκάμα την ανοιχτή εκδοχή της η οποία και θα αποτελέσει το entry-level cabrio της Mercedes-Benz.

To πρωτότυπο που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κοντά στο Nurburgring αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι το μεσαίο sedan της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να αποκτήσει μια ανοιχτή εκδοχή, η οποία θα αναλάβει να «αναπληρώσει το κενό» της CLK που δεν απέκτησε ποτέ άμεσο «διάδοχο» αλλά, αντικαταστάθηκε από την μεγαλύτερη E-Class Cabriolet.

Όπως και να έχει με την θέση της νέας ανοιχτής έκδοσης της νέας C-Class στην γκάμα των Γερμανών, το σίγουρο είναι ότι θα έχει ως αφετηρία την Coupe έκδοση της C-Class η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σύντομα, υιοθετώντας ένα δυναμικότερο σχεδιασμό σε σχέση με τις μέχρι σήμερα οικείες εκδόσεις του μοντέλου.

Σε ό,τι αφορά την Cabrio η οποία θα παρουσιαστεί επίσης μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται να υιοθετήσει μια υφασμάτινη οροφή, συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά της με την τεχνολογία και τους κινητήρες που ήδη συναντάμε στην γκάμα της C-Class.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί στην περίπτωση της C-Class Cabrio είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, θα τιμολογηθεί χαμηλότερα από την SLK Roadster που θα μετονομαστεί σε SLC, αποτελώντας το προσιτότερο ανοιχτό μοντέλο της γκάμας της Mercedes-Benz.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024