Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 30χρονης που αγνοείτο από τον Ιούνιο

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 30χρονης που αγνοείτο από τον Ιούνιο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης η δολοφονία 30χρονης που έγινε το βράδυ της 24ης Ιουνίου, στην Κατερίνη. Στις 30 Ιουνίου είχε δηλωθεί από συγγενικό της πρόσωπο η εξαφάνιση της 30χρονης. Ακολούθησαν έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 33χρονος.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης η δολοφονία 30χρονης που έγινε το βράδυ της 24ης Ιουνίου, στην Κατερίνη. Στις 30 Ιουνίου είχε δηλωθεί από συγγενικό της πρόσωπο η εξαφάνιση της 30χρονης.

Ακολούθησαν έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, κατόπιν εντάλματος του ανακριτή Κατερίνης.

Όπως προέκυψε, στις 24 Ιουνίου το βράδυ, ο 33χρονος βρισκόταν μαζί με την 30χρονη σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κατερίνη. Μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την τραυμάτισε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.

Μετά από υπόδειξη του συλληφθέντος, η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε στο εγκαταλειμμένο σπίτι, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024