Σε ρυθμούς ντέρμπι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Χωρίς ανάσα και με απόλυτο στόχο την κορυφή της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Οι φιλοξενούμενοι κρατώντας με νύχια και με δόντια τη διαφορά των 2 βαθμών από τους γηπεδούχους, θα εμφανιστούν με καλή ψυχολογία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το όπλο της έδρας τους και τη δίψα για επιστροφή στην πρώτη θέση θεωρούν ότι θα μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη. Τα πλάνα του Μίτσελ και του Αναστασιάδη...
Χωρίς ανάσα και με απόλυτο στόχο την κορυφή της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.
Οι φιλοξενούμενοι κρατώντας με νύχια και με δόντια τη διαφορά των 2 βαθμών από τους γηπεδούχους, θα εμφανιστούν με καλή ψυχολογία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το όπλο της έδρας τους και τη δίψα για επιστροφή στην πρώτη θέση θεωρούν ότι θα μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη.
Ο Μίτσελ έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των παικτών του, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα (4-0) και φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης ορισμένων παικτών, που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Μπενίτες είναι υποψήφιοι για το βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος. Αντιθέτως, ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένες με τους Κασάμι και Ντοσεβί. Οι δυο παίκτες δεν ικανοποίησαν τον Μίτσελ, ο οποίος τους έκανε παρατηρήσεις, για την εικόνα, που παρουσίασαν στο ματς με την Κέρκυρα.
Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού, από τους οποίους θα ζητήσει τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης.
Όσο για τον ΠΑΟΚ και τον Αγγελο Αναστασιάδη, με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του με 3-2 επί του Πανθρακικού της ομάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του, τους Αθανασιάδη, Ρατς και Τζιόλη, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με τον Πανθρακικό.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μακ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Τζαβέλλας, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει το συγκεκριμένο ματς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442