Ισοπαλίες σε Αίγιο και Λάρισα στην «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής
Σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής, Παναιγιάλειος και Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν στο Αίγιο βαθμούς και εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ενώ στην αναμέτρηση που «έριξε» την αυλαία στον Βόρειο όμιλο Λάρισα και Τύρναβος, ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, παρά το γεγονός ότι οι «βυσσινί» είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε ο Κισκαμπάνης.
Σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής, Παναιγιάλειος και Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν στο Αίγιο βαθμούς και εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Το 1-0 έκανε στο 15΄ ο Ιωάννου με κεφαλιά, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 45΄ με τον Φαρινόλα μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον.
Ενώ στην αναμέτρηση που «έριξε» την αυλαία στον Βόρειο όμιλο Λάρισα και Τύρναβος, ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, παρά το γεγονός ότι οι «βυσσινί» είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε ο Κισκαμπάνης.
Αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες από το flnews.gr
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.