Αποζημείωση 1,6 εκατ. ευρώ πληρώνει η FIFA στη Ρεάλ για Μόντριτς
Περίπου 1.6 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης, ως αποζημίωση από την παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία για το σοβαρό τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης διεθνής μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες, λόγω τραυματισμού του στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ιταλία (1-1) στο Μιλάνο, για τα προκριματικά του EURO 2016.
Περίπου 1.6 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης, ως αποζημίωση από την παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία για το σοβαρό τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς.
Ο Κροάτης διεθνής μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες, λόγω τραυματισμού του στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ιταλία (1-1) στο Μιλάνο, για τα προκριματικά του EURO 2016.
Βάσει, λοιπόν, του προγράμματος προστασίας των διεθνών ποδοσφαιριστών, η FIFA θα αποζημιώσει τη Ρεάλ.
Σύμφωνα με το συμβόλαιο του Μόντριτς, η αποζημίωση θα φτάσει περίπου τα 1.6 εκατ. συνολικά.
Από τη στιγμή που ο διεθνής άσος θα συμπληρώσει 28 μέρες μακριά από τα γήπεδα, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αυτή η πληρωμή, όπως είναι προκαθορισμένο από τους κανονισμούς της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.
Το ποσό που θα πάρει η διάσημη ισπανική ομάδα προκύπτει από τον υπολογισμό των ετήσιων απολαβών του παίκτη και το διάστημα που θα μείνει εκτός αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442