Χωρίς τον Φώτση ο Παναθηναϊκός στην Πολωνία
Χωρίς τον Αντώνη Φώτση που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές «πέταξε» ο Παναθηναϊκός με προορισμό την Πολωνία, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Τουρόφ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Χωρίς τον Αντώνη Φώτση που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές «πέταξε» ο Παναθηναϊκός με προορισμό την Πολωνία, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Τουρόφ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το μεσημέρι και αν νιώθει καλύτερα, θα αποφασιστεί το αν θα μεταβεί στην Πολωνία.
Κατά την αναχώρηση των «πράσινων» ο Τζούλιαν Ράιτ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο γαστροκνήμιο και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε:
«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Την πρώτη φορά που τους αντιμετωπίσαμε, είχαμε προβλήματα απέναντι στο transition παιχνίδι τους. Αυτό θέλουμε να σταματήσουμε αύριο προκειμένου να μπορέσουμε να τους ανακόψουμε το ρυθμό. Στο γήπεδό τους είναι καλύτεροι γι’ αυτό και για να καταφέρουμε να κερδίσουμε πρέπει να τηρήσουμε το πλάνο μας» και συνέχισε λέγοντας πως:
«Είναι ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προπόνηση και μας έχει εξηγήσει ο κόουτς το που πρέπει να επικεντρωθούμε. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Πρέπει να είμαστε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα σε σχέση με το πρώτο ματς, να έχουμε καλή επικοινωνία σε αυτό το κομμάτι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν θέλουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως αν το κοντρολάρουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάμε καλά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442