Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλήψεις για στημένα ματς στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος της Γαλλίας

Συλλήψεις για στημένα ματς στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Γαλλίας

Συγκλονίζεται το γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς αποκαλύφθηκε κύκλωμα, που «έστηνε» αγώνες στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος. Μετά από έρευνες αρκετών εβδομάδων, υπό άκρα μυστικότητα, των αρχών, η αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα και την Τρίτη σε συλλήψεις προέδρων και προπονητών ομάδων για χειραγωγημένους αγώνες στη «Ligue 2».

Συγκλονίζεται το γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς αποκαλύφθηκε κύκλωμα, που «έστηνε» αγώνες στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος.

Μετά από έρευνες αρκετών εβδομάδων, υπό άκρα μυστικότητα, των αρχών, η αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα και την Τρίτη σε συλλήψεις προέδρων και προπονητών ομάδων για χειραγωγημένους αγώνες στη «Ligue 2».

Στους υπόπτους συμπεριλαμβάνεται και ο ισχυρός άνδρας και ο κόουτς της Καέν, η οποία φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, όπως και αυτοί της Ντιζόν.

Tο πρωί της Τρίτης οι αρχές προχώρησαν σε μαζικές συλλήψεις των εμπλεκόμενων προσώπων, ανάμεσα στα οποία είναι ο πρόεδρος της Καέν, Ζαν-Φρανσουά Φορτέν, αλλά και ο προπονητής της Ντιζόν, Ολιβιέ Νταλ Όλιο, με την κατηγορία της διαφθοράς και της δωροδοκίας.

Τα τρία ματς, που φέρονται να «στήθηκαν», ήταν τα Ντιζόν-Νιμ (5-1), Ανζέ-Νιμ (2-3) και Καέν-Νιμ (1-1), με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία η Νιμ..

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024