Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι

Με το... καλημέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών του πόλο, ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητά του, καθώς συνέτριψε με 11-2 τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μαρούσι.

Με το… καλημέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών του πόλο, ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητά του, καθώς συνέτριψε με 11-2 τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μαρούσι.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από την (αναγκαστική) έδρα των πρασίνων στο Μαρούσι, καθώς επικράτησαν με 11-2 για την 1η αγωνιστική και μετέτρεψαν σε περίπατο το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Με όπλο την απροσπέλαστη άμυνά του ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του και με λύσεις κυρίως από τον φουνταριστό και στον παίκτη παραπάνω στην επίθεση έχτισε τη διαφορά την οποία διεύρυνε μέχρι το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός 1/7 π.π. και ο Ολυμπιακός 4/7 π.π.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-4, 0-3

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης):
Καραμπέτσος, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας, Γ. Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης, Καλογεράκος, Χαραλαμπόπουλος, Σαρτζετάκης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Ράντζεν, Ποντικέας, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Δερβίσης, Γαλανίδης.

Δύσκολη νίκη για τη Βουλιαγμένη

Δυσκολεύτηκε η Βουλιαγμένη στη Γλυφάδα. Οι «μπέμπηδες» επικράτησαν με 9-7 εκτός έδρας της Γλυφάδας. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλά στα πρώτα δύο οκτάλεπτα της αναμέτρησης για να προηγηθούν με 5-3, ωστόσο η Βουλιαγμένη βρήκε λύσεις στην επίθεση και ισοφάρισε σε 6-6 στο τρίτο οκτάλεπτο με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Δίχως τον Αρτίν Ελμισιάν, αλλά με τον Χρήστο Αφρουδάκη σε μεγάλη μέρα λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό του από την Εθνική, η Βουλιαγμένη πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 3-1 στο τελευταίο οκτάλεπτο και έφτασε στη νίκη.

Ο αρχηγός της εθνικής διαμόρφωσε το τελικό 9-7 στον παίκτη παραπάνω. Για την ομάδα του Δημήτρη Σελετόπουλου ο Σπύρος Φωτόπουλος σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε από τους «μπέμπηδες». Με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία αποβλήθηκε στο 2.54 πριν από τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΝΟΒ Τεό Λοράντος, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί για τον ίδιο λόγο και ο έφορος Γιώργος Ρέππας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 1-3, 1-3

ΓΛΥΦΑΔΑ (Δ.Σελετόπουλος):
Πλατίδης, Καζάζης 3, Αργυρακούλης, Παπούκας 1, Αγγελίδης, Δαδμηδόπουλος, Κατρουτζανάκης, Φούτρης, Χατζηγούλας, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Παττακός, Λέντζος, Φωτόπουλος 3, Δουρίδας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος):
Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Μασμανίδης 1, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Λουιζίδης, Αλβέρτης, Καπότσης 2, Τίγκας 4, Καπετανάκης, Ζερδεβάς, Μαυρωτάς, Ποταμιάνος.

Σε αναμετρήσεις για την πρεμιέρα της Α1 ανδρών του πόλο, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Γλυφάδα-Βουλιαγμένη 7-9

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-11

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/11

«Αντ. Δημητρόπουλος» 14.30 Υδραϊκός-Νηρέας Λαμίας (Αχλαδιώτης, Κατσαρός)

Ιωνικό 16.30 Χίος–ΠΑΟΚ (Σταυρίδης, Μοίραλης)

Παλαιού Φαλήρου 17.00 Παλ. Φάληρο-Καλαμάκι (Κωνσταντινίδης, Κουρτίδης)

Πειραιά 18.00 Εθνικός-Πανιώνιος (Σταυρόπουλος, Σπανούδης)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024