Παραιτείται από το «τιμόνι» της εθνικής Γεωργίας ο Κετσπάγια
Μετά από αρκετή κριτική που έχει δεχτεί από τα Μέσα στη Γεωργία, λόγω του κακού ξεκινήματος της ομάδας, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα απέναντι στην Πολωνία. Συγκεκριμένα λοιπόν, αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα, ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα θα παραιτηθεί, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως «το γεωργιανό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει» και εξήγησε: «και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος βασίζονται σε κρατική χρηματοδότηση για να λειτουργήσουν, ενώ υπάρχει έλλειψη Γεωργιανών παικτών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».
Μετά από αρκετή κριτική που έχει δεχτεί από τα Μέσα στη Γεωργία, λόγω του κακού ξεκινήματος της ομάδας, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα απέναντι στην Πολωνία.
Συγκεκριμένα λοιπόν, αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα, ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα θα παραιτηθεί, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως «το γεωργιανό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει» και εξήγησε: «και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος βασίζονται σε κρατική χρηματοδότηση για να λειτουργήσουν, ενώ υπάρχει έλλειψη Γεωργιανών παικτών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί τον Νίκολας Λαπροβίτολα για περίπου τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσαν οι Μπλαουγκράνα και επί της ουσίας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να αποκλείστηκε από τον Τζακ Ντρέιπερ στο Indian Wells, ωστόσο ο Σέρβος G.O.A.T. του τένις, θύμισε σε όλους τι μπορεί να κάνει με έναν πόντο που μόνο αυτός μπορεί να πάρει...