Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός βρέθηκε ύποπτος για τη δολοφονία 40χρονης στην Αρκαδία

Νεκρός βρέθηκε ύποπτος για τη δολοφονία 40χρονης στην Αρκαδία

Νεκρός βρέθηκε 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος, ο οποίος αναζητείτο ως ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία 40χρονης κτηνοτρόφου, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην Αρκαδία. Ο 67χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας.

Νεκρός βρέθηκε 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος, ο οποίος αναζητείτο ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία 40χρονης κτηνοτρόφου, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην Αρκαδία. Ο 67χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο πιθανότερη θεωρείται η εκδοχή της αυτοκτονίας.

Κι αυτό γιατί ο 67χρονος φέρεται να επικοινώνησε με γνωστό του πρόσωπο και να παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα, απειλώντας παράλληλα ότι θα αυτοκτονήσει, καθώς δεν θα άντεχε τη φυλακή.

Η 40χρονη διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της μαντρί στη Βασκίνα, περίπου δύο χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο. Τα ίχνη της χάθηκαν το πρωί της Τρίτης, οπότε o σύζυγός της την αναζήτησε και απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου.

Έπειτα από έρευνες, στις 11 το βράδυ της ίδιας ημέρας, η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη, σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το μαντρί. Είχε βληθεί με κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και έφερε τουλάχιστον δύο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο, πατέρα δύο παιδιών, που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Εδώ και καιρό η 40χρονη ήθελε να διακόψει τη σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να τη συνεχίσουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024