Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο επεισόδιο στον ΟΦΗ με πρωταγωνιστές Γκατούζο-Σίσιτς

Νέο επεισόδιο στον ΟΦΗ με πρωταγωνιστές Γκατούζο-Σίσιτς

Τέλος δεν έχουν οι διαμάχες του Τζενάρο Γκατούζο με τους παίκτες του. Αυτή τη φορά ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ φαίνεται να έχει βάλει στο... στόχαστρό του τον Μίρνες Σίσιτς, τον οποίο κατηγόρησε για... προδοσία. Ετσι ο Σλοβένος έκανε ολομέτωπη επίθεση στον τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «GOAL», χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς.

Τέλος δεν έχουν οι διαμάχες του Τζενάρο Γκατούζο με τους παίκτες του. Αυτή τη φορά ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ φαίνεται να έχει βάλει στο… στόχαστρό του τον Μίρνες Σίσιτς, τον οποίο κατηγόρησε για… προδοσία. Ετσι ο Σλοβένος έκανε ολομέτωπη επίθεση στον τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «GOAL», χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Μετά το ματς με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε» είπε αρχικά ο Σίσιτς και συνέχισε:

«Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από πού το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή αν του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πει ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει το οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μ…..ς, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι.

Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω τα πάντα από την τσέπη μου για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Όχι, μη με γ…..ς έτσι».

Και τέλος ανέφερε: «Αν την Τετάρτη δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024