Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βοήθεια για το Κομπάνι συγκεντρώνει το Στέκι Αλληλεγγύης

Βοήθεια για το Κομπάνι συγκεντρώνει το Στέκι Αλληλεγγύης

Το Στέκι  Αλληλεγγύης  Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για διεθνή στήριξη των αγωνιστών και προσφύγων του Κομπάνι, στη μάχη τους κατά των τζιχαντιστών συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια.

Το Στέκι Αλληλεγγύης Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για διεθνή στήριξη των αγωνιστών και προσφύγων του Κομπάνι, στη μάχη τους κατά των τζιχαντιστών συγκεντρώνει:

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ – ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ – ΣΤΡΩΣΙΔΙΑ – ΥΠΝΟΣΑΚΚΟΥΣ (SLEEPING BAGS) – ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ – ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ – ΦΑΡΜΑΚΑ

Από τους 200.000 αμάχους, που πέρασαν τα σύνορα προς την Τουρκία, οι μισοί έμειναν στην περιοχή του Σούρουτς απέναντι από το Κομπάνι, για να περιφρουρήσουν με την παρουσία τους την πόλη, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν έστω και στα ερείπια των σπιτιών τους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Στέκι Αλληλλεγύης, «μια μοναδική κοινωνία ελεύθερων ανθρώπων με δημοκρατία, σεβασμό της ιδιαίτερης θρησκευτικής πίστης, ισότητα ανδρών και γυναικών, αγωνίζεται μόνη της και κατάφερε να αναχαιτίσει την επέλαση της πολεμικής μηχανής της πιο ακραίας έκφρασης θρησκευτικού φανατισμού στην περιοχή: του Ισλαμικού Κράτους».

Η υποστήριξη των προσφύγων οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών και ηλικιωμένοι, κι έχουν τεράστιες ανάγκες, είναι επείγουσα μπροστά στον επερχόμενο χειμώνα.

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνει από την Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, κάθε απόγευμα από τις 19.00 έως τις 22.00 και πρωί 11.00 έως 13.00 τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978 447771, 6908 603583

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024