Ήττα της Ατλέτικο από τη Σοσιεδάδ, απώλειες για Βαλένθια, Σεβίλη
Μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, η Σοσιεδάδ υπέταξε με ανατροπή (2-1) και την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 47'. Mάλιστα, η Ατλέτικο που αποτελεί την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, είχε προηγηθεί, αλλά την πάτησε, περίπου όπως πριν από μερικούς μήνες και η συμπολίτισσά της, Ρεάλ. Από δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξαν και οι Βαλένθια και Σεβίλη.
Μετά την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, η Σοσιεδάδ υπέταξε με ανατροπή (2-1) και την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 47′. Mάλιστα, η Ατλέτικο που αποτελεί την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, είχε προηγηθεί, αλλά την πάτησε, περίπου όπως πριν από μερικούς μήνες και η συμπολίτισσά της, Ρεάλ.
Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Champions League έχασε απόψε η Βαλένθια, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Primera Division αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο «Μεστάγια» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παράλληλα, δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, έχασε την Κυριακή η Σεβίλη, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Primera Division, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λεβάντε.
Ο Βιτόλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31′, αλλά η Λεβάντε έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τέρμα του Κασαντεσούς στο 80′.
Στη συνέχεια η Βιγιαρεάλ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Εσπανιόλ παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.