Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεΐχης δίνει μια μικρή περιουσία για τον σκαραβαίο του προέδρου Μουχίκα

Σεΐχης δίνει μια μικρή περιουσία για τον σκαραβαίο του προέδρου Μουχίκα

Θεωρείται ξεπερασμένης τεχνολογίας, καθώς ήδη είναι στους δρόμους για περισσότερα από 27 χρόνια. Ο σκαραβαίος του προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα αν και δεν είναι αυτοκίνητο πολυτελείας αξίζει σχεδόν μια μικρή περιουσία. Άραβας σεΐχης προσφέρει στον 79χρονο Μουχίκα ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αγοράσει το μπλε του Volkswagen.

Θεωρείται ξεπερασμένης τεχνολογίας, καθώς ήδη είναι στους δρόμους για περισσότερα από 27 χρόνια. Ο σκαραβαίος του προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα αν και δεν είναι αυτοκίνητο πολυτελείας αξίζει σχεδόν μια μικρή περιουσία.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ένας Άραβας σεΐχης προσφέρει στον 79χρονο Ουρουγουανό πρόεδρο ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αγοράσει το μπλε Volkswagen του Χοσέ Μουχίκα.

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης σκέφτεται σοβαρά την προσφορά του Άραβα πολυεκατομμυριούχου καθώς θέλει να δωρίσει το ποσό από την πώληση του αυτοκινήτου του σε κυβερνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή σπιτιών προκειμένου να στεγαστούν άπορες και φτωχές οικογένειες.

Ο αριστερός πρόεδρος της Ουρουγουάης έχει δηλώσει ότι έχει λάβει πολλές προσφορές για το αυτοκίνητο, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την προσφορά του σεΐχη.

Ο πρόεδρος Μουχίκα του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται στις αρχές του επομένου έτους δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής καθώς κάτι τέτοιο υπαγορεύει το Σύνταγμα της χώρας. Ο διάδοχός του θα εκλεγεί στις 30 Νοεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024