Νέα μέλη στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Το διορισμό δύο νέων μη εκτελεστικών μελών στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. Πρόκειται για τον Αμερικανό Στίβεν Φράνκ και τον Έλληνα Χριστόφορο Στράτο. Η θητεία των μελών του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2017.
Το διορισμό δύο νέων μη εκτελεστικών μελών στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.
Πρόκειται για τον Αμερικανό Στίβεν Φράνκ και τον Έλληνα Χριστόφορο Στράτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο Στίβεν Φράνκ είναι πολύπειρο στέλεχος σε αναδιαρθρώσεις τραπεζών και είχε εργαστεί στην Ελλάδα ως διευθυντής της Alvarez & Marsal στις περιπτώσεις του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην εξαγορά της ATEbank από την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ. Σήμερα είναι Managing Director στην εταιρεία Tetrad Capital Partners.
Ο Χριστόφορος Στράτος είναι σύμβουλος σε θέματα ενέργειας και μεταφορών στο Λονδίνο, με εμπειρία στη διαχείριση κεφαλαίων (Venture Capital & Private Equity) και θητεία στις Santander, Credit Agricole και Calyon. Στην Calyon, διετέλεσε υπεύθυνος σε παγκόσμιο επίπεδο για τον τομέα των υποδομών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Lehigh των ΗΠΑ και κάτοχος MBA από το INSEAD στη Γαλλία.
Η θητεία των μελών του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2017.
Θανάσης Κουκάκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442