Ο Καραγκούνης θέλει να ανακτήσει η Εθνική τον χαρακτήρα της
O Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στην εφημερίδα «Independent» αρχικά για τη Φούλαμ, ωστόσο δεν αντιστάθηκε να αναφερθεί και στα νέα του καθήκοντα στην Εθνική ομάδα.
O Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στην εφημερίδα «Independent» αρχικά για τη Φούλαμ, ωστόσο δεν αντιστάθηκε να αναφερθεί και στα νέα του καθήκοντα στην Εθνική ομάδα.
«Η αγάπη που πήρα από τους οπαδούς θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάντα θα θυμάμαι όμορφα αυτές τις αναμνήσεις και δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωσή τους», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι πολλές αλλαγές προπονητών «αποδιοργάνωσαν» την Φούλαμ.
«Ο Φέλιξ Μάγκατ δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα. Είχε διαφορετικές πεποιθήσεις και του ήταν δύσκολο να προσφέρει στην ομάδα. Οι μέθοδοί του δεν βοήθησαν, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα όταν ήρθε».
Όσο για την Εθνική, αρχικά μίλησε για το 2004: «Ήταν φανταστικό. Κανείς δεν το περίμενε και ήταν μεγάλο σοκ. Τα επόμενα δέκα χρόνια φτάσαμε σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και ήμασταν συχνά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις».
Και συνέχισε αναφερόμενος στον Ρανιέρι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα και τον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να ανακτήσουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχαμε, γιατί το ταλέντο δεν αρκεί πάντα».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.