Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιχειρηματική συνεργασία PwC και Google

Επιχειρηματική συνεργασία PwC και Google

Η PwC και η Google ανακοίνωσαν την επιχειρηματική τους συνεργασία που σκοπό έχει να προσφέρει νέες και καινοτόμες υπηρεσίες στις εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ταχύτατοι ρυθμοί ανάπτυξης της τεχνολογικής καινοτομίας έχουν επιφέρει θεμελιώδεις αλλαγές στο πώς αλλά και στο πού δραστηριοποιούνται οι εταιρείες, ωθώντας τις να μετατρέψουν τις λειτουργίες τους έτσι ώστε να μπορούν […]

Η PwC και η Google ανακοίνωσαν την επιχειρηματική τους συνεργασία που σκοπό έχει να προσφέρει νέες και καινοτόμες υπηρεσίες στις εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ταχύτατοι ρυθμοί ανάπτυξης της τεχνολογικής καινοτομίας έχουν επιφέρει θεμελιώδεις αλλαγές στο πώς αλλά και στο πού δραστηριοποιούνται οι εταιρείες, ωθώντας τις να μετατρέψουν τις λειτουργίες τους έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις μελλοντικές εξελίξεις. Η PwC και η Google μαζί, μπορούν να συμβάλουν στην πραγματοποίηση αυτής της μετατροπής.

Χάρη στη Google οι εταιρείες έχουν στη διάθεσή τους ασυναγώνιστη καινοτομία, τεχνολογικές πλατφόρμες και υπηρεσίες διαδικτύου, ενώ η PwC προσφέρει βαθιά εξειδίκευση σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, ευρεία γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών και πρωτοποριακές λύσεις, από τη στρατηγική έως την υλοποίηση τους. Η PwC και η Google μαζί, θα βοηθήσουν τις εταιρείες να συνεργάζονται αποτελεσματικότερα, να χρησιμοποιούν καλύτερα την τεχνολογία και την πληροφορία και να προσαρμόζονται στις δυνάμεις εκείνες που διαμορφώνουν τον κόσμο γύρω μας.

«Για τους πελάτες μας, η απόκτηση βαθύτερης γνώσης πάνω στον τομέα των δραστηριοτήτων τους, η εξασφάλιση αυτής της γνώσης και η βέλτιστη χρήση της είναι κρίσιμη – σήμερα περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Mike Burwell, Αντιπρόεδρος της PwC σε θέματα μετατροπών. «Η PwC συνεργάζεται με τη Google για να προσφέρουν από κοινού τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στους πελάτες – προσφέροντας τους μια ολοκληρωμένη λύση και βελτιστοποιώντας την εμπειρία και τα εφόδια και των δύο οργανισμών».

Με αυτήν την συνεργασία, η PwC και η Google θα βοηθήσουν τους πελάτες με τις ήδη υπάρχουσες λύσεις αλλά και μέσω της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών με τρεις τρόπους:

1)Θα συμβάλουν στην επιτυχία των εταιρειών αξιοποιώντας τις επαγγελματικές λύσεις της PwC μέσω των εφαρμογών Google Apps και της μεγάλης γκάμας εργαλείων συνεργασίας και παραγωγικότητας της Google με βάση το cloud. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να εξυπηρετούν τους πελάτες τους αποτελεσματικότερα και να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον συνεργασίας και επικοινωνίας για τα στελέχη τους.

2)Θα συνδυάσουν τις αναλυτικές δεξιότητες της PwC με την πλατφόρμα Cloud της Google για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την τεχνολογία και τις πληροφορίες που διαθέτουν και να τις εξοπλίσουν με τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες για την μεταβολή και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, να συνδεθούν με τους πελάτες και να αναβαθμίσουν την εμπειρία που προσφέρουν σε αυτούς.

3)Με τα κατάλληλα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στη λήψη αποφάσεων, η PwC και η Google θα παρέχουν υποστήριξη στις εταιρείες που φιλοδοξούν να πρωτοπορήσουν στον κλάδο δραστηριότητάς τους, όχι μόνο για να ανταγωνιστούν τις νεοεισερχόμενες εταιρείες και να προσαρμοσθούν στις αποδιοργανωτικές δυνάμεις της αγοράς αλλά και να καθοδηγήσουν οι ίδιες την καινοτομία.

«Εντέλει, η συνεργασία μας έχει στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να αγκαλιάσουν τη μετάβασή τους στο cloud και να διαμορφώσουν εκ νέου τους οργανισμούς τους έτσι ώστε να κατακτήσουν την κορυφή και να παραμένουν ενήμεροι σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο», δήλωσε ο Tom Archer, επικεφαλής της Στρατηγικής Συνεργασίας της PwC με τη Google.

«Εκατομμύρια επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, ζητούν από τη Google να τις βοηθήσει να προωθήσουν, να δημιουργήσουν και να μεταβάλλουν τις δραστηριότητές τους», δήλωσε ο Amit Singh, Πρόεδρος της Google for Work. «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την PwC – ηγέτη του κλάδου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως– η οποία θα μεταφέρει τις καλύτερες από τις υπηρεσίες της Google στο εργασιακό περιβάλλον και θα βοηθήσει τις εταιρείες να καινοτομήσουν. Με χαρά θα δούμε την PwC να καθοδηγεί με το παράδειγμά της, επιταχύνοντας το δικό της ταξίδι προς το cloud, με το οποίο θα επιτύχει καλύτερη συνεργασία, μεγαλύτερη ταχύτητα και, τελικά, θα μετατρέψει τις δραστηριότητές της για την ψηφιακή εποχή».

Η PwC έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Google for Work στις λειτουργίες της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή εγκαινιάζει τη χρήση των Google Apps σε 40.000 στελέχη στις ΗΠΑ και 5.000 στελέχη στην Αυστραλία, μετασχηματίζοντας τον τρόπο με το οποίο λειτουργούν οι εν λόγω εταιρείες του δικτύου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024