Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
NOBACCO : Ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

NOBACCO : Ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία […]

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11:30 π.μ την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία “Melitzanistas” καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήμα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών “Aquarius Project”. Θα ακολουθήσουν σύντομες ερωτήσεις με δημοσιογράφους.

Η συνεργασία της ΝΟΒΑCCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποιεί δε την συνεχή δέσμευση της NOBACCO να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλεια τους.

Μετά την συνέντευξη τύπου, θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Σήμερα η εταιρία διαθέτει ένα δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων που περιλαμβάνει 29 NOBACCO shops σε Ελλάδα και Κύπρο και 200 σημεία πώλησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024