Παραίτηση Γκατούζο με αιχμές κατά διοίκησης και παικτών
Την παραίτησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στην συνέντευξη Τύπου μετά από την εντός έδρας ήττα των Κρητικών από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2. Ο Ιταλός προπονητής άφησε αιχμές για την διοίκηση και τους παίκτες, τονίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ ο πρόεδρος για να λύνω τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος, δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου» τόνισε μεταξύ άλλων.
Την παραίτησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στην συνέντευξη Τύπου μετά από την εντός έδρας ήττα των Κρητικών από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2.
Ο Ιταλός προπονητής άφησε αιχμές για την διοίκηση και τους παίκτες, τονίζοντας ότι «δεν είμαι εγώ ο πρόεδρος για να λύνω τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας.Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος, δεν με πιστεύουν οι παίκτες μου» τόνισε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατούζο:
«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι αυτό που θα πω είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω.
»Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο.
»Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γκατούζο και συνέχισε:
«Νιώθω πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής.
»Μέσα σε αυτήν την λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε η απόφαση μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League