Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Το Σάββατο εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ν.Αναστασιάδη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει αύριο, Σάββατο, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, του οποίου η κατάσταση της υγείας παρουσιάζει βελτίωση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο των Βρυξελλών αναμένεται να πάρει αύριο, Σάββατο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπος, Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο κ. Παπαδόπουλος, η κατάσταση της υγείας του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος πέρασε τη νύχτα σε ειδικό ωτορινολαρυγγολογικό νοσοκομείο των Βρυξελλών, εξελίσσεται ομαλά.

Οι θεράποντες γιατροί, ανέφερε, του συνέστησαν ξεκούραση μετά τη συνεχόμενη ρινορραγία και την ψηλή αρτηριακή πίεση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει αύριο (Σάββατο) στην Κύπρο».

Τον Κύπριο πρόεδρο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, για να του δώσει και το αναμνηστικό δώρο που έδωσε σε όλους τους ηγέτες με αφορμή την αποχώρησή του στις 30 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της Συνόδου επέδειξαν για την πορεία της υγείας του Νίκου Αναστασιάδη όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Αναστασιάδη είχε την Παρασκευή και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024