Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ τρέλανε το Πεκίνο: μίλησε σε άπταιστα κινέζικα επί 30 λεπτά!

Οταν ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ τρέλανε το Πεκίνο: μίλησε σε άπταιστα κινέζικα επί 30 λεπτά!

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κατακτήσει την Κίνα με το κοινωνικό δίκτυό του (το Facebook παραμένει μερικώς μπλοκαρισμένο στη χώρα αυτή), το κατάφερε, όμως, με την παρουσία του. Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ μάγεψε ένα πολυπληθές κοινο στο Πεκίνο – ενώ σε άλλους προκάλεσε ασταμάτητα γέλια -όταν άρχισε να απαντά σε ερωτήσεις επί […]

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κατακτήσει την Κίνα με το κοινωνικό δίκτυό του (το Facebook παραμένει μερικώς μπλοκαρισμένο στη χώρα αυτή), το κατάφερε, όμως, με την παρουσία του.

Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ μάγεψε ένα πολυπληθές κοινο στο Πεκίνο – ενώ σε άλλους προκάλεσε ασταμάτητα γέλια -όταν άρχισε να απαντά σε ερωτήσεις επί 30 ολόκληρα λεπτά μιλώντας στην κινεζική γλώσσα.

Οπως υποστήριξε ο ίδιος, ενώπιον του κοινού του στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, «τα κινεζικά του είναι φρικτά». Ωστόσο, λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Σε άπταιστα κινεζικά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μάθει τη γλώσσα προκειμένου να είναι σε θέση να επικοινωνεί με την οικογένεια της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν, η οποία είναι Αμερικανίδα κινεζικής καταγωγής.

Δύο άλλοι λόγοι που επικαλέστηκε είναι ότι του άρεσε η κινεζική κουλτούρα και ότι ήθελε να φέρει εις πέρας μια πρόκληση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ζάκερμπεργκ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Facebook στην Κίνα, όπου επισήμως έχει απαγορευθεί από το 2009.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024